10 ting dine gæster altid lægger mærke til i dit hjem

Welcoming Guests for Party
Image source - Pexels.com
10 ting dine gæster altid lægger mærke til i dit hjem
Guest list

10 ting dine gæster altid mærke i dit hjem

At få gæster til at besøge kan nogle gange være nervøs og udmattende. For at gøre det mere overskueligt har vi samlet en tjekliste med 10 ting, du skal huske på, før dine gæster ankommer.

1. Få en frisk duft
Dine gæster har følsomme næser til nye dufte og kan registrere dufte i dit hjem, som du selv ikke lægger mærke til. Et godt tip er derfor at gøre dit hjem lugter godt. For eksempel ved at lade en gryde simre med citronskal og kanel i en time, før gæsterne ankommer.

Puff til sofaen puder!

2. Gå til rene puder
Er gæsterne opholder sig over? Husk, at en god pude er lige så vigtig som en behagelig seng, når det kommer til at få en god nats søvn. Se også over puderne på sofaen, så de er oppustede og rene – hvis de er beskidte, vil sofaen ikke invitere til dine gæster.

3. Rengør bordene
Ofte tabellerne er magneter for alle former for snavs og rod. Fjern derfor alle de gamle aviser, krus fra morgenkaffen, legetøj og alt andet, der kan være endt der i løbet af dagen.

4. Brug lidt tid på indgangen
Det første værelse i dit hjem, at dine gæster mødes, er hallen. Det er her, de får deres allerførste indtryk af dit hjem. Derfor skal du sørge for at støvsuge, fjerne alle sko, der dræber over hele gulvet, og jakker liggende på stole og bænke, og generelt fastsætte pænt. Der er også plads til gæsternes overtøj.

5. Læg toiletpapir og rene håndklæder
For at gæsterne kan føle sig velkomne i dit hjem, skal de først og fremmest føle sig godt tilpas. Derfor skal du huske grundlæggende ting som at fylde toiletpapir og hænge et rent håndklæde, så gæsterne ikke behøver at bede om det.

6. Rengør badeværelset ordentligt
Dine gæster vil sandsynligvis danne sig en mening om din personlige hygiejne og generelle tilgang til rengøring baseret på dit hjem. Her, ikke mindst, dit badeværelse rengøring afslører en masse om, hvem du er, så sætte nogle krudt på fastsættelse deroppe!

7. Gennemgå din belysning
Dårlig belysning er ikke det værste, du kan udsætte dine gæster for, men det er helt sikkert noget, de vil bemærke. Sørg for, at dit hjem har en behagelig og nødvendig mængde lys; både fra direkte og indirekte lyskilder. Det vil løfte resten af interiøret!

Sørg for, at ingen døde stueplanter stå og kuld.

8. Gå efter blomster
Der er intet, der løfter et hjem og gør det smukt, hyggeligt og hjemligt så meget som en dejlig buket levende blomster. Glem ikke også at gennemgå dine stueplanter, vand og knibe væk eventuelle døde blade.

9. Opret en privat sfære
Hvis du har overnattende gæster, skal du sørge for, at de kan få deres eget værelse – også selvom det er lille!

10. Giv en hjælpende hånd
Små ting kan gøre en stor forskel. Informer dine gæster om den lille skørhed i dit hjem – hvis badeværelseslåsen ikke virker, hvilken kode er til din Wifi, hvor kaffefiltrene er, eller hvad de måske har brug for at vide.

Produceret af: Webbureau København tekstforfatter 

relaterede artikler

Du kan måske også være interesseret i

Hot daily news right into your inbox.