Billig fire værelses lejlighed til leje København

Image source - Pexels.com
Billig fire værelses lejlighed til leje København

Billig fire værelses lejlighed til leje København, Valby

Superhyggelig stuelejlighed med direkte adgang til egen lille have. Helt nyt køkken med opvaskemaskine og induktion, afhøvlede gulve, pænt badeværelse med bruseniche. To dejlige lyse rum. Udlejes op til 2 år til roligt par.
Meget hyggelig og rolig gade med kort cykelafstand til Valby station. Adgang til vaskekælder og eget, stort loftsrum.
Lejligheden har været igennem en større renovering, som snart afsluttes – derfor er der ikke færdige billeder.


Beliggenheden fungerer super godt i forhold til at have alting lige i nærheden, og herudover bliver I forbundet videre omkring med offentlig transport. Der er få hundrede meter til nærmeste skole, børnehave og supermarked, og Spinderiet samt tog og S-tog fra Valby Station er der kun omkring en halv kilometer til. Busser får I ganske få skridt til. Perfekt til dig der søger en billig 2 værelse lejlighed København.

Det pæne byggeri med facade i røde mursten er omgivet af nydeligt holdte fællesarealer. Her finder I overdækket cykelparkering, tryg legeplads og dejlige grønne græsplæner med tilhørende bede og borde-bænke-sæt, hvor I kan slappe af og nyde solen.

Der er indgang til boligen via veloplyste trappemiljøer, og inden døre kan I se frem til et behageligt hjem med en god atmosfære og pæne gulve samt et flot lysindfald. Indretningen er velvalgt, og boligen har i øvrigt god skabsplads både på værelser og i køkkenet. Alle rum er nemme at gå til, så I fint kan placere møblerne og indrette børneværelser, hjemmekontorer, spisekrog og sofahjørne, lige som det passer jer bedst.

OBS! Billeder, plantegning og tekst er vejledende og kan afvige fra boligens faktiske forhold.

Hvis du er registreret i RKI kan vi desværre ikke tilbyde dig lejligheden. Dette kontrolleres ved udarbejdelse af lejekontrakt.

Pris: 9500 DK måned + varme og el

Lidt om Valby og hvorfor Billig to værelses lejlighed til leje København (Valby) kan være lige noget for dig

Bydelen ligger få kilometer vest for det centrale København og grænser op til Vesterbro/Kongens Enghave, Frederiksberg, Hvidovre og Vanløse.
Valby var tidligere en del af Hvidovre Kommune, men indlemmedes i 1901 i Københavns Kommune.

Valby kendes blandt andet for Valby Bakke, hvorpå Zoo-tårnet står, men også en stor del af Carlsberg og Nordisk Films studier er placeret i bydelen.

Da Københavns Kommune eksperimenterede med bydelsråd, var Valby den eneste bydel der ved en folkeafstemning ønskede at udbrede bydelsrådene til fremtidigt at dække hele kommunen.
På trods af, at en lukning af de fire eksisterende bydelsråd ikke var et valgtema, besluttede Københavns Kommune efterfølgende at afslutte forsøget med nærdemokrati i kommunen.

Bebyggelsen i Valby er fordelt nogenlunde ligeligt mellem etagebyggeri og villakvarterer.

Kommune: Københavns Kommune
Administrativ Bydel: Valby
Grundlagt: Middelalderen
Postnummer: 2500 Valby
Indbyggerantal: 47.839 (2011)
Areal: 9,23 km²
Befolkningstæthed: 5.183 pr. km²
Højde (meter over havet): 5 mtr.

Kilde: http://da.wikipedia.org

OBS. udlejeren bestemmer hvem denne vil udleje lejligheden til. Lejligheder til leje i Danmark ansvarer ikke for dette

relaterede artikler

Du kan måske også være interesseret i

Hot daily news right into your inbox.