houses-4243968_1280
jurriaan-snikkers-99062-unsplash
Velkommen

en side om leje -boliger

Vi skriver om alt mellem himmel og jord. Men fremfor alt om boliger, indretning, udlejning, fremleje og der omkring. Vores mål er at leverer artikler som vil ramme de flestes interessen. Vi kommer med gode tips og ideér i samarbejde med pris-info.dk

architecture-2287327_1920
01

Lejelejligheder i Danmark samarbejder med bland andet en håndværkerfirma der heller Norh. Med hjælp Norh kan man få det meste lavet, alt fra  elektriker , malerfirma til diamantboring. Faktisk alt indenfor byggeri branchen. Lær mere om Norh her.  

find bolig

alt om lejeboliger i damark

Vi håber at i vil du kunne finde masser af inspiration til din bolig, ideer til do it yourself, projekter, læse interviews, få indretningstips, tips til at finde bolig, læse om trends og tendenser og se masser af smukt design og andet lækkert for øjet.

02

Hvis du smækker dig ude fra en lejelighed så kan du tage kontakt med følgende låsesmed afdelinger som vi har et samarbejde med, hos Norh; Låsesmed Nordvest, Låsesmed på Charlottenlund, Låsesmed på Vesterbro og Låsesmed på Østerbro.

Søger du tip og ideer så er du velkommen til at læse vores blog, her vil vi fremadrettet dele kampanjer om diverse indenfor bolig og nyheder. Vi håber at du vil kunne lide det du læser.

Nyeste

Tips og ideer

Hot daily news right into your inbox.